Maria Heudorf

reCensere_butterfly_Maria_Heudorf

 

Glad positiv kreativ entreprenör som ser möjligheter i det mesta!

 

Arbetar som egen företagare sedan 2003.

 

Arbetet består av konsulttjänster inom:
• utbildning
• utvecklingsfrågor
• förändringsprocesser
• personlig coachning

 

för såväl individ som organisation.

Företagskonsult Maria Heudorf

Maria Heudorf har mer än 20 års erfarenhet av uppdrag inom offentliga organisationer och som konsult inom det privata näringslivet.

Uppdragen har varierat i omfattning och inriktning, men ledorden har alltid varit; utveckla, förändra och förbättra. Med en internationell MBA som plattform och en ständig nyfikenhet att lära nytt och tänka annorlunda är Maria en både omtyckt och erfaren coach. Utifrån personliga möten hittar hon din specialitet och talang; ditt bästa jag!

”Ingen kedja är starkare än den svagaste länken, det gäller för hela samhället, men också ner på individnivå. En människa är en kedja av talanger som också består av en vilja och drömmar.”

Diamanter - reCensere - Maria HeudorfPersonligt

Jag heter Maria Heudorf och bor i Kalmar. När jag vill hämta inspiration umgås jag med min familj och mina vänner eller tar jag en tur till gymmet, yoga eller en långpromenad längs vattnet.

Sedan ungdomen har jag haft ett stort samhällsintresse vilket har resulterat i ett engagemang inom politiken och olika föreningsverksamheter. En av mina professionella målsättningar är att arbeta med frågor som stimulerar samhällsutveckling och entreprenörskap.

Mina akademiska meriter är en MBA med tyngdpunkt på marknadsföring, organisation och ledarskap. Jag drivs av arbetsuppgifter som kräver engagemang, social kompetens och lagarbete.

Mina tidigare erfarenheter, mitt nätverk och min teoretiska bakgrund gör att jag kan tillföra intressant kompetens och nya idéer till nästan alla slags organisationer och företag.

Hör av dig till mig så bestämmer vi tid för ett första möte!

”Jag har många års erfarenhet från näringslivet såväl som anställd som att driva egen verksamhet, vilket har gett mig ett brett nätverk och kompetens i att se människan för vad hon är, för vem hon vill bli och hur jag kan coacha henne att nå sina mål.”

– Maria Heudorf